Locatie & ContactRoutebeschrijving

AFAS Live

ArenA Boulevard 590

1101 DS Amsterdam

AFAS Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en trein. NS- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA ligt op twee minuten loopafstand van AFAS Live.

 

Route-info 

Vanaf Utrecht & Amsterdam:
– Komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht: neem afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost

Vanaf Amersfoort A1:
– Komend vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem afslag A9 richting Schiphol / Amstelveen
– Neem de A2, afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost

 

Parkeren:
Vanaf hier kun je de auto kwijt in één van de dichtsbijzijnde parkeergarages: P1, P3, P4/5 en P6.

Parkeergarage P1 (gelegen in de Amsterdam Arena) heeft de grootste capaciteit aan parkeerplaatsen. Volg bij binnenkomst van de P1 de bordjes ‘ArenA Boulevard’ en je hoeft dan alleen nog de ArenA Boulevard over te steken en zie je AFAS Live liggen.

Parkeergarages P4/5 zijn gelegen in de Villa Arena en vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen via de Arena boulevard.

 

Parkeergarage P6 is de dichtsbijzijnde parkeergarage en is gelegen onderAFAS Live. Deze parkeergarage heeft echter niet zo’n grote capaciteit aan parkeerplaatsen. Als je de garage binnenrijdt, volgt je de bordjes ‘ArenA Boulevard’. Je neemt de trap omhoog en dan sta je voor onze hoofdentree.

 

Parkeerterrein P7 is pal naast AFAS Live, op 1 minuut loopafstand naar de hoofdentree. Hier kun je contant €12,00 ten tijde van evenementen afrekenen aan de poort. Volg de borden ‘P-Evenement’. Ook geschikt voor hogere auto’s en bussen. Capaciteit van dit terrein is 650 voertuigen.

Uitrijkaarten

Een uitrijkaart is verplicht voor de volgende parkeerlocaties: P1, P3, P4/5 en P6. Deze kaart is de hele dag geldig. Met het kopen van een uitrijkaart vermijd je een wachttijd bij de betaalautomaat, want je kunt met de uitrijkaart direct uitrijden. Een uitrijkaart kost 12 euro.

Wil je een uitrijkaart kopen, onthoud dan op welke parkeerlocatie de auto staat geparkeerd en geef dit door aan onze kassamedewerker. Omdat er verschillende soorten uitrijkaarten in omloop zijn, is het belangrijk dat je de juiste uitrijkaart meekrijgt.

 

Extra parkeerinfo
Aangezien de Amsterdam Arena en Ziggo Dome naast AFAS Live liggen, kan het zijn dat er tijdens (voetbal)evenementen alternatieve parkeergelegenheid wordt aangeboden. Een overzicht van evenementen in Amsterdam Zuidoost vind je hier. Kijk op de evenementenpagina (onder kopje ‘agenda’) op deze site voor de actuele parkeerinformatie!

 

LET OP: Bij evenementen in de Amsterdam ArenA is het niet mogelijk om van de P1 ArenA gebruik te maken!
Nadere informatie over de parkeergarage P1 ArenA is te vinden op: de pagina P1 ArenA of www.amsterdam.nl/parkeergarages