Maandag 13 april 2015 zal de eerste versie van de Dutch Live Entertainment Production Awards plaatsvinden. Op deze bijzondere avond zullen er in verschillende categorieën vakprofessionals in het zonnetje gezet worden die met de live entertainmentindustrie te maken hebben en in 2014 een bijzonder product/presentatie/evenement hebben neergezet.

Waarom een awardshow?

De laatste decennia is de live entertainmentindustrie uitgegroeid tot een volwassen markt. Belangrijk is om deze markt een warm hart toe te dragen, te stimuleren en te versterken, zodat deze nog decennia zal blijven bestaan. Reden om de vakprofessionals die binnen de live entertainmentindustrie een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet op 13 april 2015 in het zonnetje te zetten. Zij zullen op deze avond geëerd en beloond worden voor hun harde werk met een award: de Dutch Live Entertainment Production Award.

Deze awardshow is bovendien de perfecte gelegenheid om als vakprofessionals bij elkaar te komen en het succes ‘samen’ te vieren en te netwerken binnen de live entertainmentindustrie.